Alle woningmarktinfo Verspreide huizen in het Noorden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen in het Noorden

Een eerste blik op Verspreide huizen in het Noorden

Verspreide huizen in het Noorden is een buurt in de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in het Noorden.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen in het Noorden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen in het Noorden is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen in het Noorden

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in het Noorden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen in het Noorden.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in het Noorden. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen in het Noorden

In Verspreide huizen in het Noorden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen in het Noorden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen in het Noorden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen in het Noorden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen in het Noorden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen in het Noorden vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen in het Noorden waar ligt dat?

Woningen te koop in Verspreide huizen in het Noorden

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen in het Noorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen in het Noorden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen in het Noorden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen in het Noorden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen in het Noorden.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen in het Noorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen in het Noorden.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen in het Noorden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen in het Noorden is 3.929 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.697 euro).

Leeftijden Verspreide huizen in het Noorden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen in het Noorden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen in het Noorden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen in het Noorden. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Noord in de gemeente Middelburg.

Griffioen Klarenbeek Nieuw Middelburg Brigdamme Sint Laurens Ramsburg Veersepoort Verspreide huizen in het Noorden Verspreide huizen in het Noordwesten Verspreide huizen in het Noordoosten