Alle woningmarktinfo Klarenbeek

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Klarenbeek

Een eerste blik op Klarenbeek

Klarenbeek is een buurt in de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 446.838 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 446.838
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Klarenbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klarenbeek is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klarenbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Klarenbeek.

Woningen recent verkocht in Klarenbeek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klarenbeek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Klarenbeek

In Klarenbeek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Klarenbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Klarenbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klarenbeek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Klarenbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Klarenbeek vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Klarenbeek waar ligt dat?

Woningen te koop in Klarenbeek

Wil je een huis kopen in Klarenbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klarenbeek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klarenbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klarenbeek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Klarenbeek.

Zoek je huurwoning in Klarenbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Klarenbeek.

Huizenprijzen in Klarenbeek

Starterswoningen in Klarenbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klarenbeek zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klarenbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klarenbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klarenbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klarenbeek is 2.896 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.667 euro).

Leeftijden Klarenbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klarenbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Klarenbeek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Klarenbeek. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Noord in de gemeente Middelburg.

Griffioen Klarenbeek Nieuw Middelburg Brigdamme Sint Laurens Ramsburg Veersepoort Verspreide huizen in het Noorden Verspreide huizen in het Noordwesten Verspreide huizen in het Noordoosten