Alle woningmarktinfo Veersepoort

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Veersepoort

Een eerste blik op Veersepoort

Veersepoort is een buurt in de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veersepoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 585.892 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 585.892
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Veersepoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veersepoort is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veersepoort moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veersepoort.

Woningen recent verkocht in Veersepoort

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veersepoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veersepoort.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Veersepoort. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Veersepoort

In Veersepoort wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Veersepoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Veersepoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veersepoort
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Veersepoort

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veersepoort vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Veersepoort waar ligt dat?

Woningen te koop in Veersepoort

Wil je een huis kopen in Veersepoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veersepoort . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veersepoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veersepoort.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Veersepoort.

Zoek je huurwoning in Veersepoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Veersepoort.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veersepoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veersepoort is 3.041 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.953 euro).

Leeftijden Veersepoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veersepoort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veersepoort

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veersepoort. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Noord in de gemeente Middelburg.

Griffioen Klarenbeek Nieuw Middelburg Brigdamme Sint Laurens Ramsburg Veersepoort Verspreide huizen in het Noorden Verspreide huizen in het Noordwesten Verspreide huizen in het Noordoosten