Alle woningmarktinfo Griffioen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Griffioen

Een eerste blik op Griffioen

Griffioen is een buurt in de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griffioen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 263.636 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 263.636
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Griffioen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Griffioen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Griffioen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Griffioen.

Woningen recent verkocht in Griffioen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griffioen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Griffioen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Griffioen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Griffioen. Een benedenwoning in Griffioen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Griffioen

In Griffioen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Griffioen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Griffioen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Griffioen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Griffioen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Griffioen vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Griffioen waar ligt dat?

Woningen te koop in Griffioen

Wil je een huis kopen in Griffioen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Griffioen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Griffioen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Griffioen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Griffioen.

Zoek je huurwoning in Griffioen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Griffioen.

Huizenprijzen in Griffioen

Starterswoningen in Griffioen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Griffioen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Griffioen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Griffioen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Griffioen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Griffioen is 2.310 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.279 euro).

Leeftijden Griffioen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Griffioen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Griffioen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Griffioen. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Noord in de gemeente Middelburg.

Griffioen Klarenbeek Nieuw Middelburg Brigdamme Sint Laurens Ramsburg Veersepoort Verspreide huizen in het Noorden Verspreide huizen in het Noordwesten Verspreide huizen in het Noordoosten