Alle woningmarktinfo Verspreide huizen in het Noordoosten

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen in het Noordoosten

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen in het Noordoosten

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in het Noordoosten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen in het Noordoosten.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in het Noordoosten. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen in het Noordoosten

In Verspreide huizen in het Noordoosten wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen in het Noordoosten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen in het Noordoosten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen in het Noordoosten
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen in het Noordoosten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen in het Noordoosten vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen in het Noordoosten waar ligt dat?

Woningen te koop in Verspreide huizen in het Noordoosten

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen in het Noordoosten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen in het Noordoosten . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen in het Noordoosten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen in het Noordoosten.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen in het Noordoosten.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen in het Noordoosten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen in het Noordoosten.

Huizenprijzen in Verspreide huizen in het Noordoosten

Starterswoningen in Verspreide huizen in het Noordoosten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen in het Noordoosten zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen in het Noordoosten zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen in het Noordoosten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Verspreide huizen in het Noordoosten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen in het Noordoosten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen in het Noordoosten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen in het Noordoosten. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Noord in de gemeente Middelburg.

Griffioen Klarenbeek Nieuw Middelburg Brigdamme Sint Laurens Ramsburg Veersepoort Verspreide huizen in het Noorden Verspreide huizen in het Noordwesten Verspreide huizen in het Noordoosten