Alle woningmarktinfo Ramsburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ramsburg

Een eerste blik op Ramsburg

Ramsburg is een buurt in de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ramsburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 353.182 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 353.182
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Ramsburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ramsburg is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ramsburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ramsburg.

Woningen recent verkocht in Ramsburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ramsburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ramsburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ramsburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Ramsburg

In Ramsburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ramsburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ramsburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ramsburg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ramsburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ramsburg vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ramsburg waar ligt dat?

Woningen te koop in Ramsburg

Wil je een huis kopen in Ramsburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ramsburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ramsburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ramsburg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ramsburg.

Zoek je huurwoning in Ramsburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ramsburg.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ramsburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ramsburg is 3.531 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.354 euro).

Leeftijden Ramsburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ramsburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ramsburg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ramsburg. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Noord in de gemeente Middelburg.

Griffioen Klarenbeek Nieuw Middelburg Brigdamme Sint Laurens Ramsburg Veersepoort Verspreide huizen in het Noorden Verspreide huizen in het Noordwesten Verspreide huizen in het Noordoosten

Alle straten van Ramsburg

Ramsburg bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.