Alle woningmarktinfo Sint Laurens

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sint Laurens

Een eerste blik op Sint Laurens

Sint Laurens is een buurt in de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Laurens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 529.203 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 529.203
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Sint Laurens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Laurens is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Laurens kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Laurens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Laurens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Laurens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Sint Laurens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Sint Laurens

In Sint Laurens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sint Laurens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sint Laurens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Laurens
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Sint Laurens

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sint Laurens vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Sint Laurens waar ligt dat?

Woningen te koop in Sint Laurens

Wil je een huis kopen in Sint Laurens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Laurens . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Laurens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Laurens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sint Laurens.

Zoek je huurwoning in Sint Laurens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sint Laurens.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Laurens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Laurens is 7.291 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.640 euro).

Leeftijden Sint Laurens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Laurens vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sint Laurens

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sint Laurens. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Noord in de gemeente Middelburg.

Griffioen Klarenbeek Nieuw Middelburg Brigdamme Sint Laurens Ramsburg Veersepoort Verspreide huizen in het Noorden Verspreide huizen in het Noordwesten Verspreide huizen in het Noordoosten