Alle woningmarktinfo Nieuw Middelburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuw Middelburg

Een eerste blik op Nieuw Middelburg

Nieuw Middelburg is een buurt in de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Middelburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 331.988 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 331.988
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Nieuw Middelburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Middelburg is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Middelburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw Middelburg.

Woningen recent verkocht in Nieuw Middelburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Middelburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Middelburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuw Middelburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Nieuw Middelburg

In Nieuw Middelburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuw Middelburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuw Middelburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw Middelburg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw Middelburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw Middelburg vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuw Middelburg waar ligt dat?

Woningen te koop in Nieuw Middelburg

Wil je een huis kopen in Nieuw Middelburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Middelburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Middelburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Middelburg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw Middelburg.

Zoek je huurwoning in Nieuw Middelburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuw Middelburg.

Huizenprijzen in Nieuw Middelburg

Starterswoningen in Nieuw Middelburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Middelburg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Middelburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw Middelburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw Middelburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Middelburg is 2.832 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.288 euro).

Leeftijden Nieuw Middelburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Middelburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuw Middelburg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuw Middelburg. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Noord in de gemeente Middelburg.

Griffioen Klarenbeek Nieuw Middelburg Brigdamme Sint Laurens Ramsburg Veersepoort Verspreide huizen in het Noorden Verspreide huizen in het Noordwesten Verspreide huizen in het Noordoosten