Huizenprijzen en de huizenmarkt in Reek

Begrijp de huizenprijzen in Reek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Reek

Reek is een plaats in de gemeente Maashorst. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 538.587 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 538.587

Verkoopduur woningen in Reek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reek is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Reek

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reek. Een eengezinswoning in Reek komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Huizenprijzen in Reek

Starterswoningen in Reek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Reek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Reek

Wil je een huis kopen in Reek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reek . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reek.

Bekijk alle koopwoningen in Reek. Zoek je huurwoning in Reek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reek is 3.658 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.175 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Reek

Reek bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.