De Huizenmarkt in Schaijk (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schaijk

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Schaijk

Schaijk is een plaats in de gemeente Maashorst. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schaijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 595.032 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 595.032

Verkoopduur woningen in Schaijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schaijk is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schaijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schaijk.

Woningen recent verkocht in Schaijk

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schaijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schaijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schaijk. Een eengezinswoning in Schaijk komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Schaijk waar ligt dat?

Woningen te koop Schaijk

Wil je een huis kopen in Schaijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schaijk . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schaijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schaijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schaijk. Zoek je huurwoning in Schaijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schaijk

Starterswoningen in Schaijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schaijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schaijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schaijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schaijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schaijk is 3.304 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.545 euro).

Alle wijken van Schaijk

Schaijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.