Alle woningmarktinfo Uden in gemeente Uden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uden

Een eerste blik op Uden

Uden is een plaats in de gemeente Uden. Deze plaats telt volgens het CBS 41.720 inwoners. Momenteel staan er 78 woningen te koop en zijn er recent 455 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Uden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 413.308 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 78
Woningen recent verkocht 455
Gemiddelde vraagprijs € 413.308
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Uden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uden is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uden.

Woningen recent verkocht in Uden

Er zijn recent 455 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uden. Een eengezinswoning in Uden komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uden

In Uden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uden
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Uden

Wil je een huis kopen in Uden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uden . Er staan momenteel 78 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uden.

Zoek je huurwoning in Uden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Uden.

Huizenprijzen in Uden

Starterswoningen in Uden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Uden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uden is 2.846 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.569 euro).

Leeftijden Uden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Uden

Uden bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen