Huizenprijzen en de huizenmarkt in Uden

Begrijp de huizenprijzen in Uden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Uden

Uden is een plaats in de gemeente Maashorst. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 153 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 534.585 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 153
Gemiddelde vraagprijs € 534.585

Verkoopduur woningen in Uden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uden is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uden.

Woningen recent verkocht in Uden

Er zijn recent 153 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uden. Een eengezinswoning in Uden komt het meest (52%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Huizenprijzen in Uden

Starterswoningen in Uden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Uden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Uden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Uden

Wil je een huis kopen in Uden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uden . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uden.

Bekijk alle koopwoningen in Uden. Zoek je huurwoning in Uden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Uden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uden is 3.451 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.371 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Uden

Uden bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.