Odiliapeel in de gemeente Uden

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Odiliapeel

Een eerste blik op Odiliapeel

Odiliapeel is een plaats in de gemeente Uden. Deze plaats telt volgens het CBS 41.720 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Odiliapeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.820 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 454.820
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Odiliapeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odiliapeel is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odiliapeel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Odiliapeel

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odiliapeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odiliapeel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Odiliapeel. Een eengezinswoning in Odiliapeel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Odiliapeel

In Odiliapeel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Odiliapeel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Odiliapeel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Odiliapeel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Odiliapeel

Wil je een huis kopen in Odiliapeel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odiliapeel . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odiliapeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odiliapeel.

Zoek je huurwoning in Odiliapeel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Odiliapeel.

Huizenprijzen in Odiliapeel

Starterswoningen in Odiliapeel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Odiliapeel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Odiliapeel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Odiliapeel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Odiliapeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odiliapeel is 2.650 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.521 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Odiliapeel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Odiliapeel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Odiliapeel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Odiliapeel

Odiliapeel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen