Huizenprijzen en de huizenmarkt in Odiliapeel

Begrijp de huizenprijzen in Odiliapeel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Odiliapeel

Odiliapeel is een plaats in de gemeente Maashorst. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odiliapeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 469.021 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 469.021

Verkoopduur woningen in Odiliapeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odiliapeel is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odiliapeel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Odiliapeel.

Woningen recent verkocht in Odiliapeel

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odiliapeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odiliapeel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Odiliapeel. Een eengezinswoning in Odiliapeel komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Huizenprijzen in Odiliapeel

Starterswoningen in Odiliapeel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Odiliapeel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Odiliapeel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Odiliapeel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Odiliapeel

Wil je een huis kopen in Odiliapeel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odiliapeel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odiliapeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odiliapeel.

Bekijk alle koopwoningen in Odiliapeel. Zoek je huurwoning in Odiliapeel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Odiliapeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odiliapeel is 2.921 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.310 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Odiliapeel

Odiliapeel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.