Zeeland in de gemeente Landerd

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zeeland

Een eerste blik op Zeeland

Zeeland is een plaats in de gemeente Landerd. Deze plaats telt volgens het CBS 15.340 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zeeland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 512.722 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 512.722
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Zeeland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeeland is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeeland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zeeland

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeeland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeeland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeeland. Een eengezinswoning in Zeeland komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zeeland

In Zeeland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zeeland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zeeland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zeeland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zeeland

Wil je een huis kopen in Zeeland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeeland . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeeland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeeland.

Zoek je huurwoning in Zeeland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zeeland.

Huizenprijzen in Zeeland

Starterswoningen in Zeeland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zeeland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeeland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeeland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeeland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeeland is 2.771 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.748 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zeeland is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zeeland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeeland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zeeland

Zeeland bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen