De Huizenmarkt in Polsbroek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Polsbroek

Woningmarkt Polsbroek

Polsbroek is een plaats in de gemeente Lopik. Deze plaats telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polsbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 631.115 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 631.115
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Polsbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Polsbroek is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Polsbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Polsbroek

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polsbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Polsbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Polsbroek. Een eengezinswoning in Polsbroek komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Polsbroek

In Polsbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Polsbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Polsbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Polsbroek
Binnenring: Nederland

Polsbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Polsbroek

Wil je een huis kopen in Polsbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Polsbroek . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Polsbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Polsbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Polsbroek. Zoek je huurwoning in Polsbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Polsbroek

Starterswoningen in Polsbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Polsbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Polsbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Polsbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Polsbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Polsbroek is 5.172 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.836 euro).

Leeftijden Polsbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Polsbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Polsbroek

Polsbroek bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.