logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Polsbroek

Begrijp de huizenprijzen in Polsbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Polsbroek

Polsbroek is een plaats in de gemeente Lopik. Deze plaats telt volgens het CBS 14.704 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polsbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 638.273 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 638.273
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Polsbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Polsbroek is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Polsbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Polsbroek

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polsbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Polsbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Polsbroek. Een eengezinswoning in Polsbroek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Polsbroek

In Polsbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Polsbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Polsbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Polsbroek

Starterswoningen in Polsbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Polsbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Polsbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Polsbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Polsbroek

Wil je een huis kopen in Polsbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Polsbroek . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Polsbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Polsbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Polsbroek. Zoek je huurwoning in Polsbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Polsbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Polsbroek is 3.552 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.172 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Polsbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Polsbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Polsbroek

Polsbroek bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.