Huizenprijzen en de huizenmarkt in Jaarsveld

Begrijp de huizenprijzen in Jaarsveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jaarsveld

Jaarsveld is een plaats in de gemeente Lopik. Deze plaats telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jaarsveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 473.248 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 473.248
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Jaarsveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jaarsveld is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jaarsveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jaarsveld.

Woningen recent verkocht in Jaarsveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jaarsveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jaarsveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jaarsveld. Een eengezinswoning in Jaarsveld komt het meest (94%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jaarsveld

In Jaarsveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jaarsveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jaarsveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jaarsveld

Starterswoningen in Jaarsveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jaarsveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jaarsveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jaarsveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jaarsveld

Wil je een huis kopen in Jaarsveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jaarsveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jaarsveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jaarsveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jaarsveld.

Bekijk alle koopwoningen in Jaarsveld. Zoek je huurwoning in Jaarsveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jaarsveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jaarsveld is 4.130 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.990 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jaarsveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jaarsveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Jaarsveld

Jaarsveld bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.