Huizenprijzen en de huizenmarkt De Werp in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in De Werp Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in De Werp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Werp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Werp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Werp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling De Werp

In De Werp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Werp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Werp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Werp Leeuwarden

Starterswoningen in De Werp Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Werp Leeuwarden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Werp Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Werp Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Werp Leeuwarden

Wil je een huis kopen in De Werp Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Werp Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Werp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Werp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Werp Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in De Werp Leeuwarden. Zoek je huurwoning in De Werp Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden De Werp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Werp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Werp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Werp. De buurt zelf valt binnen de wijk De Zuidlanden in de gemeente Leeuwarden.

Techum Wiarda De Werp De Zuidlanden De Klamp

Alle straten van De Werp

De Werp bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.