Huizenprijzen en de huizenmarkt De Zuidlanden in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in De Zuidlanden Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Zuidlanden Leeuwarden

De Zuidlanden is een buurt in de wijk De Zuidlanden en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Zuidlanden.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 67%

Verkoopduur woningen in De Zuidlanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Zuidlanden is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in De Zuidlanden

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Zuidlanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Zuidlanden.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Zuidlanden. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Zuidlanden. Een woonboerderij in De Zuidlanden komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling De Zuidlanden

In De Zuidlanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Zuidlanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Zuidlanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Zuidlanden Leeuwarden

Starterswoningen in De Zuidlanden Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Zuidlanden Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Zuidlanden Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Zuidlanden Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Zuidlanden Leeuwarden

Wil je een huis kopen in De Zuidlanden Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Zuidlanden Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Zuidlanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Zuidlanden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Zuidlanden Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in De Zuidlanden Leeuwarden. Zoek je huurwoning in De Zuidlanden Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Zuidlanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Zuidlanden is 1.560 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Zuidlanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Zuidlanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Zuidlanden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Zuidlanden. De buurt zelf valt binnen de wijk De Zuidlanden in de gemeente Leeuwarden.

Techum Wiarda De Werp De Zuidlanden De Klamp