Huizenprijzen en de huizenmarkt De Klamp in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in De Klamp Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Klamp Leeuwarden

De Klamp is een buurt in de wijk De Zuidlanden en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Klamp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 542.763 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 542.763
Percentage gezinnen met kinderen 67%

Verkoopduur woningen in De Klamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Klamp is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Klamp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Klamp.

Woningen recent verkocht in De Klamp

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Klamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Klamp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Klamp. Een eengezinswoning in De Klamp komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling De Klamp

In De Klamp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Klamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Klamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Klamp Leeuwarden

Starterswoningen in De Klamp Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Klamp Leeuwarden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Klamp Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Klamp Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Klamp Leeuwarden

Wil je een huis kopen in De Klamp Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Klamp Leeuwarden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Klamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Klamp.

Bekijk alle koopwoningen in De Klamp Leeuwarden. Zoek je huurwoning in De Klamp Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Klamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Klamp is 2.995 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.209 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Klamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Klamp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Klamp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Klamp. De buurt zelf valt binnen de wijk De Zuidlanden in de gemeente Leeuwarden.

Techum Wiarda De Werp De Zuidlanden De Klamp

Alle straten van De Klamp

De Klamp bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.