Huizenprijzen en de huizenmarkt Techum in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Techum Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Techum Leeuwarden

Techum is een buurt in de wijk De Zuidlanden en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.725 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Techum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 434.370 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 434.370
Percentage gezinnen met kinderen 67%

Verkoopduur woningen in Techum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Techum is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Techum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Techum.

Woningen recent verkocht in Techum

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Techum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Techum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Techum. Een eengezinswoning in Techum komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Techum

In Techum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Techum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Techum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Techum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Techum vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Techum Leeuwarden

Starterswoningen in Techum Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Techum Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Techum Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Techum Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Techum Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Techum Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Techum Leeuwarden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Techum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Techum.

Bekijk alle koopwoningen in Techum Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Techum Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Techum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Techum is 3.240 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.960 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Techum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Techum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Techum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Techum. De buurt zelf valt binnen de wijk De Zuidlanden in de gemeente Leeuwarden.

Techum Wiarda De Werp De Zuidlanden De Klamp

Alle straten van Techum

Techum bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.