De Huizenmarkt gemeente Haaren (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haaren

Woningmarkt Haaren

Haaren is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 8.335 inwoners. Momenteel staan er 42 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 403.722.

Woningen te koop 42
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 668.208
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 403.722
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Haaren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haaren is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haaren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haaren.

Woningen recent verkocht in Haaren

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haaren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haaren. Een eengezinswoning in Haaren komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haaren

In Haaren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haaren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haaren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haaren
Binnenring: Nederland

Haaren waar ligt dat?

Woningen te koop Haaren

Wil je een huis kopen in Haaren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haaren . Er staan momenteel 42 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haaren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haaren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haaren. Zoek je huurwoning in Haaren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haaren

Starterswoningen in Haaren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haaren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haaren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haaren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haaren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haaren is 3.675 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.402 euro).

Leeftijden Haaren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haaren vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Haaren

De gemeente Haaren telt 4 plaatsen.

Biezenmortel Esch Haaren Helvoirt

Alle wijken van Haaren

Haaren bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.