logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Haaren

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Haaren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Haaren

Haaren is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 8.335 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 403.722.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 690.447
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 403.722
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Haaren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haaren is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haaren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haaren.

Woningen recent verkocht in Haaren

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haaren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haaren. Een eengezinswoning in Haaren komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haaren

In Haaren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haaren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haaren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Haaren

Starterswoningen in gemeente Haaren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Haaren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Haaren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Haaren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Haaren

Wil je een huis kopen in gemeente Haaren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Haaren . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haaren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haaren.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Haaren. Zoek je huurwoning in gemeente Haaren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haaren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haaren is 3.895 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.618 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haaren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haaren vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Haaren

De gemeente Haaren telt 4 plaatsen.

Biezenmortel Esch Haaren Helvoirt

Wijken van Haaren

Haaren bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.