Alle woningmarktinfo Gemeente Haaren

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haaren

Een eerste blik op Haaren

Haaren is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 8.335 inwoners. Momenteel staan er 51 woningen te koop en zijn er recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 51
Woningen recent verkocht 61
Gemiddelde vraagprijs € 671.244
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Haaren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haaren is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haaren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haaren.

Woningen recent verkocht in Haaren

Er zijn recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haaren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haaren. Een eengezinswoning in Haaren komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haaren

In Haaren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haaren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haaren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haaren
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Haaren

Wil je een huis kopen in Haaren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haaren . Er staan momenteel 51 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haaren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haaren.

Zoek je huurwoning in Haaren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Haaren.

Huizenprijzen in Haaren

Starterswoningen in Haaren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haaren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haaren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haaren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haaren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haaren is 3.442 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.323 euro).

Leeftijden Haaren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haaren vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Haaren

De gemeente Haaren telt 4 plaatsen.

Biezenmortel Esch Haaren Helvoirt

Alle wijken van Haaren

Haaren bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen