logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haaren

Begrijp de huizenprijzen in Haaren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haaren

Haaren is een plaats in de gemeente Haaren. Deze plaats telt volgens het CBS 8.335 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 720.780 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 720.780
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Haaren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haaren is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haaren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haaren

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haaren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haaren. Een eengezinswoning in Haaren komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haaren

In Haaren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haaren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haaren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haaren

Starterswoningen in Haaren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haaren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haaren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haaren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haaren

Wil je een huis kopen in Haaren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haaren . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haaren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haaren.

Bekijk alle koopwoningen in Haaren. Zoek je huurwoning in Haaren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haaren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haaren is 4.280 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.765 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haaren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haaren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haaren

Haaren bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.