De Huizenmarkt in Haaren (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haaren

Woningmarkt Haaren

Haaren is een plaats in de gemeente Haaren. Deze plaats telt volgens het CBS 8.335 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 691.438 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 691.438
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Haaren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haaren is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haaren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haaren

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haaren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haaren. Een eengezinswoning in Haaren komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haaren

In Haaren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haaren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haaren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haaren
Binnenring: Nederland

Haaren waar ligt dat?

Woningen te koop Haaren

Wil je een huis kopen in Haaren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haaren . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haaren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haaren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haaren. Zoek je huurwoning in Haaren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haaren

Starterswoningen in Haaren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haaren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haaren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haaren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haaren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haaren is 3.852 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.444 euro).

Leeftijden Haaren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haaren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haaren

Haaren bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.