Huizenmarkt Esch in Esch (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Esch

Woningmarkt Esch

Esch is een wijk in de plaats Esch binnen de gemeente Haaren. Deze wijk telt volgens het CBS 2.160 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 520.693 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 520.693
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Esch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Esch is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Esch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Esch.

Woningen recent verkocht in Esch

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Esch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Esch. Een eengezinswoning in Esch komt het meest (66%) voor. Daarna komt een maisonnette met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Esch

In Esch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Esch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Esch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Esch
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Esch

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Esch vergeleken met de Haaren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Esch waar ligt dat?

Woningen te koop Esch

Wil je een huis kopen in Esch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Esch . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Esch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Esch.

Bekijk hier alle koopwoningen in Esch. Zoek je huurwoning in Esch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Esch

Starterswoningen in Esch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Esch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Esch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Esch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Esch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Esch is 3.321 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.200 euro).

Leeftijden Esch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Esch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Esch

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Esch? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Esch

Esch Verspreide huizen Esch