Huizenprijzen en de huizenmarkt in Esch

Begrijp de huizenprijzen in Esch met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Esch

Esch is een plaats in de gemeente Haaren. Deze plaats telt volgens het CBS 8.335 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 534.480 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 534.480
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Esch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Esch is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Esch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Esch.

Woningen recent verkocht in Esch

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Esch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Esch. Een eengezinswoning in Esch komt het meest (69%) voor. Daarna komt een maisonnette met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Esch

In Esch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Esch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Esch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Esch

Starterswoningen in Esch zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Esch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Esch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Esch? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Esch

Wil je een huis kopen in Esch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Esch . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Esch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Esch.

Bekijk alle koopwoningen in Esch. Zoek je huurwoning in Esch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Esch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Esch is 3.632 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.369 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Esch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Esch vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Esch

Esch bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.