De Huizenmarkt in Biezenmortel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Biezenmortel

Woningmarkt Biezenmortel

Biezenmortel is een plaats in de gemeente Haaren. Deze plaats telt volgens het CBS 8.335 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biezenmortel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 622.941 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 622.941
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Biezenmortel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biezenmortel is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biezenmortel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Biezenmortel

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biezenmortel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biezenmortel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biezenmortel. Een eengezinswoning in Biezenmortel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biezenmortel

In Biezenmortel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biezenmortel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biezenmortel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Biezenmortel
Binnenring: Nederland

Biezenmortel waar ligt dat?

Woningen te koop Biezenmortel

Wil je een huis kopen in Biezenmortel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biezenmortel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biezenmortel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biezenmortel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Biezenmortel. Zoek je huurwoning in Biezenmortel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Biezenmortel

Starterswoningen in Biezenmortel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Biezenmortel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biezenmortel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Biezenmortel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Biezenmortel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biezenmortel is 3.388 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.188 euro).

Leeftijden Biezenmortel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biezenmortel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Biezenmortel

Biezenmortel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.