logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Biezenmortel in Biezenmortel

Begrijp de huizenprijzen in Biezenmortel Haaren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Biezenmortel Haaren

Biezenmortel is een wijk in de plaats Biezenmortel binnen de gemeente Haaren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.415 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biezenmortel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 665.279 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 665.279
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Biezenmortel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biezenmortel is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biezenmortel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Biezenmortel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biezenmortel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biezenmortel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Biezenmortel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Biezenmortel

In Biezenmortel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biezenmortel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biezenmortel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Biezenmortel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Biezenmortel vergeleken met de Haaren en Nederland.

Huizenprijzen in Biezenmortel Haaren

Starterswoningen in Biezenmortel Haaren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Biezenmortel Haaren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biezenmortel Haaren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Biezenmortel Haaren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Biezenmortel Haaren

Wil je een huis kopen in Biezenmortel Haaren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biezenmortel Haaren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biezenmortel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biezenmortel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Biezenmortel Haaren.

Bekijk alle koopwoningen in Biezenmortel Haaren. Zoek je huurwoning in Biezenmortel Haaren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Biezenmortel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biezenmortel is 3.338 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.236 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Biezenmortel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biezenmortel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Biezenmortel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Biezenmortel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Biezenmortel

Biezenmortel Huize Assisië Verspreide huizen Biezenmortel