Huizenmarkt Biezenmortel in Biezenmortel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Biezenmortel

Woningmarkt Biezenmortel

Biezenmortel is een wijk in de plaats Biezenmortel binnen de gemeente Haaren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.415 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biezenmortel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 665.279 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 665.279
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Biezenmortel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biezenmortel is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biezenmortel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Biezenmortel

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biezenmortel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biezenmortel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biezenmortel. Een eengezinswoning in Biezenmortel komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biezenmortel

In Biezenmortel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biezenmortel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biezenmortel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Biezenmortel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Biezenmortel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Biezenmortel vergeleken met de Haaren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Biezenmortel waar ligt dat?

Woningen te koop Biezenmortel

Wil je een huis kopen in Biezenmortel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biezenmortel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biezenmortel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biezenmortel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Biezenmortel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Biezenmortel. Zoek je huurwoning in Biezenmortel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Biezenmortel

Starterswoningen in Biezenmortel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Biezenmortel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biezenmortel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Biezenmortel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Biezenmortel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biezenmortel is 3.338 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.236 euro).

Leeftijden Biezenmortel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biezenmortel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Biezenmortel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Biezenmortel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Biezenmortel

Biezenmortel Huize Assisië Verspreide huizen Biezenmortel