logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Gulpen-Wittem

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Gulpen-Wittem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Gulpen-Wittem

Gulpen-Wittem is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 14.210 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gulpen-Wittem. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 279.583.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 448.111
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 279.583
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Gulpen-Wittem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gulpen-Wittem is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gulpen-Wittem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gulpen-Wittem.

Woningen recent verkocht in Gulpen-Wittem

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gulpen-Wittem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gulpen-Wittem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gulpen-Wittem. Een eengezinswoning in Gulpen-Wittem komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gulpen-Wittem

In Gulpen-Wittem wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gulpen-Wittem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gulpen-Wittem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Gulpen-Wittem

Starterswoningen in gemeente Gulpen-Wittem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Gulpen-Wittem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Gulpen-Wittem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Gulpen-Wittem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Gulpen-Wittem

Wil je een huis kopen in gemeente Gulpen-Wittem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Gulpen-Wittem . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gulpen-Wittem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gulpen-Wittem.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Gulpen-Wittem. Zoek je huurwoning in gemeente Gulpen-Wittem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gulpen-Wittem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gulpen-Wittem is 2.665 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.662 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gulpen-Wittem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gulpen-Wittem vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Gulpen-Wittem

De gemeente Gulpen-Wittem telt 12 plaatsen.

Beutenaken Elkenrade Epen Eys Gulpen Heijenrath Ingber Mechelen Reijmerstok Slenaken Wijlre Wittem

Wijken van Gulpen-Wittem

Gulpen-Wittem bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.