De Huizenmarkt gemeente Gulpen-Wittem (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gulpen-Wittem

Woningmarkt Gulpen-Wittem

Gulpen-Wittem is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 14.205 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gulpen-Wittem. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 450.998
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Gulpen-Wittem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gulpen-Wittem is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gulpen-Wittem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gulpen-Wittem.

Woningen recent verkocht in Gulpen-Wittem

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gulpen-Wittem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gulpen-Wittem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gulpen-Wittem. Een eengezinswoning in Gulpen-Wittem komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gulpen-Wittem

In Gulpen-Wittem wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gulpen-Wittem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gulpen-Wittem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gulpen-Wittem
Binnenring: Nederland

Gulpen-Wittem waar ligt dat?

Woningen te koop Gulpen-Wittem

Wil je een huis kopen in Gulpen-Wittem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gulpen-Wittem . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gulpen-Wittem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gulpen-Wittem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gulpen-Wittem. Zoek je huurwoning in Gulpen-Wittem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gulpen-Wittem

Starterswoningen in Gulpen-Wittem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gulpen-Wittem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gulpen-Wittem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gulpen-Wittem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gulpen-Wittem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gulpen-Wittem is 2.821 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.496 euro).

Leeftijden Gulpen-Wittem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gulpen-Wittem vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Gulpen-Wittem

De gemeente Gulpen-Wittem telt 12 plaatsen.

Beutenaken Elkenrade Epen Eys Gulpen Heijenrath Ingber Mechelen Reijmerstok Slenaken Wijlre Wittem

Alle wijken van Gulpen-Wittem

Gulpen-Wittem bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.