logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Epen

Begrijp de huizenprijzen in Epen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Epen

Epen is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 481.061 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 481.061
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Epen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Epen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epen. Een eengezinswoning in Epen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een landhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Epen

In Epen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Epen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Epen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Epen

Starterswoningen in Epen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Epen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Epen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Epen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Epen

Wil je een huis kopen in Epen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Epen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Epen.

Bekijk alle koopwoningen in Epen. Zoek je huurwoning in Epen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Epen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epen is 2.619 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.773 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Epen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Epen

Epen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.