De Huizenmarkt in Epen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Epen

Woningmarkt Epen

Epen is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.205 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 710.260 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 710.260
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Epen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epen is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Epen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epen. Een eengezinswoning in Epen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een landhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Epen

In Epen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Epen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Epen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Epen
Binnenring: Nederland

Epen waar ligt dat?

Woningen te koop Epen

Wil je een huis kopen in Epen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Epen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Epen. Zoek je huurwoning in Epen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Epen

Starterswoningen in Epen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Epen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Epen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Epen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Epen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epen is 2.773 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.303 euro).

Leeftijden Epen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Epen

Epen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.