Huizenprijzen en de huizenmarkt in Elkenrade

Begrijp de huizenprijzen in Elkenrade met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elkenrade

Elkenrade is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.205 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elkenrade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 229.957 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 229.957
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Elkenrade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elkenrade is 181 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elkenrade kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elkenrade

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elkenrade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elkenrade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elkenrade. Een eengezinswoning in Elkenrade komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elkenrade

In Elkenrade wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elkenrade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elkenrade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Elkenrade

Starterswoningen in Elkenrade zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elkenrade zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elkenrade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elkenrade? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elkenrade

Wil je een huis kopen in Elkenrade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elkenrade . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elkenrade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elkenrade.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Elkenrade.

Bekijk alle koopwoningen in Elkenrade. Zoek je huurwoning in Elkenrade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elkenrade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elkenrade is 2.324 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.311 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elkenrade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elkenrade vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Elkenrade

Elkenrade bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.