Alle woningmarktinfo Wijlre in gemeente Gulpen-Wittem

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wijlre

Een eerste blik op Wijlre

Wijlre is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.205 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijlre. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 275.154 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 275.154
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Wijlre

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijlre is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijlre moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijlre.

Woningen recent verkocht in Wijlre

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijlre. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijlre.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijlre. Een eengezinswoning in Wijlre komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijlre

In Wijlre wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wijlre

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wijlre (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijlre
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wijlre

Wil je een huis kopen in Wijlre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijlre . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijlre alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijlre.

Zoek je huurwoning in Wijlre? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wijlre.

Huizenprijzen in Wijlre

Starterswoningen in Wijlre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wijlre zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijlre zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wijlre? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijlre

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijlre is 2.434 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.122 euro).

Leeftijden Wijlre

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijlre vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wijlre

Wijlre bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen