logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ingber

Begrijp de huizenprijzen in Ingber met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ingber

Ingber is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingber. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 716.610 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 716.610
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Ingber

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ingber is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ingber moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ingber.

Woningen recent verkocht in Ingber

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingber. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ingber.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ingber. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ingber. Een eengezinswoning in Ingber komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ingber

In Ingber wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ingber

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ingber (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ingber

Starterswoningen in Ingber zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ingber zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ingber zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ingber? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ingber

Wil je een huis kopen in Ingber? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ingber . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ingber alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ingber.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ingber.

Bekijk alle koopwoningen in Ingber. Zoek je huurwoning in Ingber? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ingber

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ingber is 2.450 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.210 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ingber

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ingber vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ingber

Ingber bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.