De Huizenmarkt in Ingber (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ingber

Woningmarkt Ingber

Ingber is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.205 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingber. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 727.006 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 727.006
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Ingber

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ingber is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ingber moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ingber.

Woningen recent verkocht in Ingber

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingber. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ingber.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ingber. Een eengezinswoning in Ingber komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ingber

In Ingber wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ingber

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ingber (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ingber
Binnenring: Nederland

Ingber waar ligt dat?

Woningen te koop Ingber

Wil je een huis kopen in Ingber? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ingber . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ingber alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ingber.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ingber. Zoek je huurwoning in Ingber? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ingber

Starterswoningen in Ingber zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ingber zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ingber zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ingber? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ingber

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ingber is 1.880 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.210 euro).

Leeftijden Ingber

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ingber vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ingber

Ingber bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.