De Huizenmarkt in Beutenaken (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beutenaken

Woningmarkt Beutenaken

Beutenaken is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.205 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beutenaken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.033 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 522.033
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Beutenaken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beutenaken is 92 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beutenaken kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beutenaken

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beutenaken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beutenaken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beutenaken. Een eengezinswoning in Beutenaken komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beutenaken

In Beutenaken wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beutenaken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beutenaken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beutenaken
Binnenring: Nederland

Beutenaken waar ligt dat?

Woningen te koop Beutenaken

Wil je een huis kopen in Beutenaken? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beutenaken . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beutenaken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beutenaken.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Beutenaken.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beutenaken. Zoek je huurwoning in Beutenaken? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beutenaken

Starterswoningen in Beutenaken zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beutenaken zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beutenaken zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beutenaken? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beutenaken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beutenaken is 3.003 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.698 euro).

Leeftijden Beutenaken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beutenaken vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beutenaken

Beutenaken bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.