Huizenprijzen en de huizenmarkt in Reijmerstok

Begrijp de huizenprijzen in Reijmerstok met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Reijmerstok

Reijmerstok is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.205 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reijmerstok. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 595.658 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 595.658
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Reijmerstok

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reijmerstok is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reijmerstok kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Reijmerstok

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reijmerstok. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reijmerstok.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reijmerstok. Een eengezinswoning in Reijmerstok komt het meest (46%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reijmerstok

In Reijmerstok wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reijmerstok

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reijmerstok (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Reijmerstok

Starterswoningen in Reijmerstok zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reijmerstok zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reijmerstok zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Reijmerstok? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Reijmerstok

Wil je een huis kopen in Reijmerstok? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reijmerstok . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Reijmerstok alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reijmerstok.

Bekijk alle koopwoningen in Reijmerstok. Zoek je huurwoning in Reijmerstok? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reijmerstok

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reijmerstok is 2.915 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.656 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reijmerstok

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reijmerstok vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Reijmerstok

Reijmerstok bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.