De Huizenmarkt in Heijenrath (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heijenrath

Woningmarkt Heijenrath

Heijenrath is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.205 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijenrath. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 488.851 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 488.851
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Heijenrath

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heijenrath is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heijenrath moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heijenrath.

Woningen recent verkocht in Heijenrath

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijenrath. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heijenrath.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heijenrath. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heijenrath. Een woonboerderij in Heijenrath komt het meest (42%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heijenrath

In Heijenrath wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heijenrath

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heijenrath (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heijenrath
Binnenring: Nederland

Heijenrath waar ligt dat?

Woningen te koop Heijenrath

Wil je een huis kopen in Heijenrath? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heijenrath . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heijenrath alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heijenrath.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heijenrath.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heijenrath. Zoek je huurwoning in Heijenrath? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heijenrath

Starterswoningen in Heijenrath zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heijenrath zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heijenrath zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heijenrath? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heijenrath

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heijenrath is 1.407 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.339 euro).

Leeftijden Heijenrath

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heijenrath vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heijenrath

Heijenrath bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.