logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heijenrath

Begrijp de huizenprijzen in Heijenrath met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heijenrath

Heijenrath is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijenrath. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 478.393 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 478.393
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Heijenrath

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heijenrath is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heijenrath moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heijenrath.

Woningen recent verkocht in Heijenrath

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijenrath. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heijenrath.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heijenrath. Een eengezinswoning in Heijenrath komt het meest (43%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heijenrath

In Heijenrath wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heijenrath

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heijenrath (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heijenrath

Starterswoningen in Heijenrath zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heijenrath zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heijenrath zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heijenrath? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heijenrath

Wil je een huis kopen in Heijenrath? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heijenrath . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heijenrath alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heijenrath.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heijenrath.

Bekijk alle koopwoningen in Heijenrath. Zoek je huurwoning in Heijenrath? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heijenrath

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heijenrath is 2.580 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.638 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heijenrath

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heijenrath vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heijenrath

Heijenrath bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.