De Huizenmarkt in Eys (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eys

Woningmarkt Eys

Eys is een plaats in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze plaats telt volgens het CBS 14.205 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eys. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 385.650 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 385.650
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Eys

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eys is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eys moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eys.

Woningen recent verkocht in Eys

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eys. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eys.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eys. Een eengezinswoning in Eys komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eys

In Eys wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eys

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eys (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eys
Binnenring: Nederland

Eys waar ligt dat?

Woningen te koop Eys

Wil je een huis kopen in Eys? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eys . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eys alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eys.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eys. Zoek je huurwoning in Eys? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eys

Starterswoningen in Eys zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eys zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eys zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eys? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eys

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eys is 3.083 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.152 euro).

Leeftijden Eys

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eys vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eys

Eys bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.