Huizenprijzen en de huizenmarkt in Vessem

Begrijp de huizenprijzen in Vessem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vessem

Vessem is een plaats in de gemeente Eersel. Deze plaats telt volgens het CBS 52.975 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vessem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 671.793 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 671.793
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Vessem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vessem is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vessem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vessem.

Woningen recent verkocht in Vessem

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vessem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vessem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vessem. Een eengezinswoning in Vessem komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vessem

In Vessem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vessem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vessem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vessem

Starterswoningen in Vessem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vessem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vessem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vessem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vessem

Wil je een huis kopen in Vessem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vessem . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vessem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vessem.

Bekijk alle koopwoningen in Vessem. Zoek je huurwoning in Vessem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vessem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vessem is 3.606 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.736 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vessem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vessem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Vessem

Vessem bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.