logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Duizel

Begrijp de huizenprijzen in Duizel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Duizel

Duizel is een plaats in de gemeente Eersel. Deze plaats telt volgens het CBS 20.004 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duizel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 593.388 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 593.388
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Duizel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duizel is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duizel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Duizel

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duizel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duizel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duizel. Een eengezinswoning in Duizel komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duizel

In Duizel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duizel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duizel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Duizel

Starterswoningen in Duizel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Duizel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duizel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Duizel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Duizel

Wil je een huis kopen in Duizel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duizel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duizel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duizel.

Bekijk alle koopwoningen in Duizel. Zoek je huurwoning in Duizel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Duizel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duizel is 4.808 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.724 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Duizel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duizel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Duizel

Duizel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.