De Huizenmarkt in Duizel (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Duizel

Woningmarkt Duizel

Duizel is een plaats in de gemeente Eersel. Deze plaats telt volgens het CBS 52.975 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duizel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 525.952 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 525.952
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Duizel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duizel is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duizel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Duizel

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duizel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duizel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duizel. Een eengezinswoning in Duizel komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duizel

In Duizel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duizel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duizel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Duizel
Binnenring: Nederland

Duizel waar ligt dat?

Woningen te koop Duizel

Wil je een huis kopen in Duizel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duizel . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duizel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duizel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Duizel. Zoek je huurwoning in Duizel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Duizel

Starterswoningen in Duizel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Duizel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duizel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Duizel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Duizel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duizel is 3.724 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.387 euro).

Leeftijden Duizel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duizel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Duizel

Duizel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.