Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eersel

Begrijp de huizenprijzen in Eersel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eersel

Eersel is een plaats in de gemeente Eersel. Deze plaats telt volgens het CBS 52.975 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eersel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 683.853 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 683.853
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Eersel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eersel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eersel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eersel.

Woningen recent verkocht in Eersel

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eersel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eersel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eersel. Een eengezinswoning in Eersel komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eersel

In Eersel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eersel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eersel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eersel

Starterswoningen in Eersel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eersel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eersel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eersel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eersel

Wil je een huis kopen in Eersel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eersel . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eersel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eersel.

Bekijk alle koopwoningen in Eersel. Zoek je huurwoning in Eersel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eersel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eersel is 3.888 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.733 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eersel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eersel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eersel

Eersel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.