De Huizenmarkt in Knegsel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Knegsel

Woningmarkt Knegsel

Knegsel is een plaats in de gemeente Eersel. Deze plaats telt volgens het CBS 52.975 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Knegsel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.601.580 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 1.601.580
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Knegsel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Knegsel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Knegsel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Knegsel.

Woningen recent verkocht in Knegsel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Knegsel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Knegsel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Knegsel. Een eengezinswoning in Knegsel komt het meest (45%) voor. Daarna komt een bungalow met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Knegsel

In Knegsel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Knegsel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Knegsel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Knegsel
Binnenring: Nederland

Knegsel waar ligt dat?

Woningen te koop Knegsel

Wil je een huis kopen in Knegsel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Knegsel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Knegsel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Knegsel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Knegsel. Zoek je huurwoning in Knegsel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Knegsel

Starterswoningen in Knegsel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Knegsel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Knegsel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Knegsel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Knegsel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Knegsel is 4.059 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.927 euro).

Leeftijden Knegsel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Knegsel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Knegsel

Knegsel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.