Huizenmarkt Vessem in Vessem (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vessem

Woningmarkt Vessem

Vessem is een wijk in de plaats Vessem binnen de gemeente Eersel. Deze wijk telt volgens het CBS 2.125 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vessem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 648.284 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 648.284
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Vessem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vessem is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vessem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vessem.

Woningen recent verkocht in Vessem

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vessem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vessem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vessem. Een eengezinswoning in Vessem komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vessem

In Vessem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vessem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vessem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vessem
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vessem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vessem vergeleken met de Eersel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vessem waar ligt dat?

Woningen te koop Vessem

Wil je een huis kopen in Vessem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vessem . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vessem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vessem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vessem. Zoek je huurwoning in Vessem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vessem

Starterswoningen in Vessem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vessem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vessem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vessem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vessem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vessem is 3.990 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.428 euro).

Leeftijden Vessem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vessem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vessem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vessem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vessem

Vessem-kom Verspreide huizen Vessem