logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Eersel in Eersel

Begrijp de huizenprijzen in Eersel Eersel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eersel Eersel

Eersel is een wijk in de plaats Eersel binnen de gemeente Eersel. Deze wijk telt volgens het CBS 10.675 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eersel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 695.725 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 695.725
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eersel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eersel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eersel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eersel.

Woningen recent verkocht in Eersel

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eersel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eersel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eersel. Een eengezinswoning in Eersel komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eersel

In Eersel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eersel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eersel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eersel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eersel vergeleken met de Eersel en Nederland.

Huizenprijzen in Eersel Eersel

Starterswoningen in Eersel Eersel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eersel Eersel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eersel Eersel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eersel Eersel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eersel Eersel

Wil je een huis kopen in Eersel Eersel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eersel Eersel . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eersel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eersel.

Bekijk alle koopwoningen in Eersel Eersel. Zoek je huurwoning in Eersel Eersel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eersel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eersel is 3.867 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.726 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eersel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eersel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eersel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eersel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eersel

Eersel-kom en Lindeakkers Molenakkers Eersel-Zuid De Dijken Kortkruis Bedrijventerrein Eersel Molenveld en Schadewijk Stokkelen en Hoogstraat De Hees en Genderweg Verspreide huizen Eersel Kerkebogten