logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Helenaveen in Helenaveen

Begrijp de huizenprijzen in Helenaveen Deurne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Helenaveen Deurne

Helenaveen is een wijk in de plaats Helenaveen binnen de gemeente Deurne. Deze wijk telt volgens het CBS 895 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helenaveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 508.732 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 508.732
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Helenaveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Helenaveen is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Helenaveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Helenaveen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helenaveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Helenaveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Helenaveen. Een eengezinswoning in Helenaveen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een landhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Helenaveen

In Helenaveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Helenaveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Helenaveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Helenaveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Helenaveen vergeleken met de Deurne en Nederland.

Huizenprijzen in Helenaveen Deurne

Starterswoningen in Helenaveen Deurne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Helenaveen Deurne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Helenaveen Deurne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Helenaveen Deurne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Helenaveen Deurne

Wil je een huis kopen in Helenaveen Deurne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Helenaveen Deurne . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Helenaveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Helenaveen.

Bekijk alle koopwoningen in Helenaveen Deurne. Zoek je huurwoning in Helenaveen Deurne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Helenaveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Helenaveen is 5.603 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.851 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Helenaveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Helenaveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Helenaveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Helenaveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Helenaveen

Helenaveen Verspreide huizen Helenaveen