logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Deurne

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Deurne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Deurne

Deurne is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.977 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurne. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 342.205.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 89
Gemiddelde vraagprijs € 539.063
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 342.205
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Deurne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deurne is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deurne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Deurne.

Woningen recent verkocht in Deurne

Er zijn recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deurne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deurne. Een eengezinswoning in Deurne komt het meest (66%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deurne

In Deurne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deurne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deurne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Deurne

Starterswoningen in gemeente Deurne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Deurne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Deurne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Deurne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Deurne

Wil je een huis kopen in gemeente Deurne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Deurne . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deurne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deurne.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Deurne. Zoek je huurwoning in gemeente Deurne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Deurne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deurne is 3.173 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.065 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Deurne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deurne vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Deurne

De gemeente Deurne telt 5 plaatsen.

Deurne Helenaveen Liessel Neerkant Vlierden

Wijken van Deurne

Deurne bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.