Huizenprijzen en de huizenmarkt in Helenaveen

Begrijp de huizenprijzen in Helenaveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Helenaveen

Helenaveen is een plaats in de gemeente Deurne. Deze plaats telt volgens het CBS 32.125 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helenaveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 458.847 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 458.847
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Helenaveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Helenaveen is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Helenaveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Helenaveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helenaveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Helenaveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Helenaveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Helenaveen. Een eengezinswoning in Helenaveen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een landhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Helenaveen

In Helenaveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Helenaveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Helenaveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Helenaveen

Starterswoningen in Helenaveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Helenaveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Helenaveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Helenaveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Helenaveen

Wil je een huis kopen in Helenaveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Helenaveen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Helenaveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Helenaveen.

Bekijk alle koopwoningen in Helenaveen. Zoek je huurwoning in Helenaveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Helenaveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Helenaveen is 8.317 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.850 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Helenaveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Helenaveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Helenaveen

Helenaveen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.