Helenaveen in de gemeente Deurne

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Helenaveen

Een eerste blik op Helenaveen

Helenaveen is een plaats in de gemeente Deurne. Deze plaats telt volgens het CBS 32.125 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Helenaveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 421.785 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 421.785
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Helenaveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Helenaveen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Helenaveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Helenaveen.

Woningen recent verkocht in Helenaveen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helenaveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Helenaveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Helenaveen. Een eengezinswoning in Helenaveen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Helenaveen

In Helenaveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Helenaveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Helenaveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Helenaveen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Helenaveen

Wil je een huis kopen in Helenaveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Helenaveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Helenaveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Helenaveen.

Zoek je huurwoning in Helenaveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Helenaveen.

Huizenprijzen in Helenaveen

Starterswoningen in Helenaveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Helenaveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Helenaveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Helenaveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Helenaveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Helenaveen is 2.074 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Helenaveen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Helenaveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Helenaveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Helenaveen

Helenaveen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen