Helenaveen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Helenaveen

Een eerste blik op Helenaveen

Helenaveen is een buurt in de gemeente Deurne. Deze buurt telt volgens het CBS 960 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Helenaveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 315.717 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 315.717
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Helenaveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Helenaveen is 36 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Helenaveen kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Helenaveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helenaveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Helenaveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Helenaveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Helenaveen. Een eengezinswoning in Helenaveen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Helenaveen

In Helenaveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Helenaveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Helenaveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Helenaveen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Helenaveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Helenaveen vergeleken met de Deurne en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Helenaveen

Wil je een huis kopen in Helenaveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Helenaveen. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Helenaveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Helenaveen.

Huizenprijzen in Helenaveen

Starterswoningen in Helenaveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Helenaveen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Helenaveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Helenaveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Helenaveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Helenaveen is 2.169 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Helenaveen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Helenaveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Helenaveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Helenaveen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Helenaveen. De buurt zelf valt binnen de wijk Helenaveen in de gemeente Deurne.

Helenaveen Verspreide huizen Helenaveen

Alle straten van Helenaveen

Helenaveen bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen