logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Neerkant in Neerkant

Begrijp de huizenprijzen in Neerkant Deurne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Neerkant Deurne

Neerkant is een wijk in de plaats Neerkant binnen de gemeente Deurne. Deze wijk telt volgens het CBS 1.890 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerkant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 468.665 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 468.665
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Neerkant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neerkant is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neerkant kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Neerkant

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerkant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neerkant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neerkant. Een eengezinswoning in Neerkant komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neerkant

In Neerkant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neerkant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neerkant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Neerkant

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Neerkant vergeleken met de Deurne en Nederland.

Huizenprijzen in Neerkant Deurne

Starterswoningen in Neerkant Deurne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neerkant Deurne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neerkant Deurne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Neerkant Deurne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Neerkant Deurne

Wil je een huis kopen in Neerkant Deurne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neerkant Deurne . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neerkant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neerkant.

Bekijk alle koopwoningen in Neerkant Deurne. Zoek je huurwoning in Neerkant Deurne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Neerkant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neerkant is 2.673 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.513 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Neerkant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neerkant vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Neerkant

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Neerkant? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Neerkant

Neerkant Verspreide huizen Neerkant