Alle woningmarktinfo Neerkant in gemeente Deurne

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Neerkant

Een eerste blik op Neerkant

Neerkant is een plaats in de gemeente Deurne. Deze plaats telt volgens het CBS 32.125 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerkant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 414.883 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 414.883
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Neerkant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neerkant is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neerkant kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Neerkant

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerkant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neerkant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neerkant. Een eengezinswoning in Neerkant komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neerkant

In Neerkant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Neerkant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Neerkant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neerkant
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Neerkant

Wil je een huis kopen in Neerkant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neerkant . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neerkant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neerkant.

Zoek je huurwoning in Neerkant? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Neerkant.

Huizenprijzen in Neerkant

Starterswoningen in Neerkant zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neerkant zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neerkant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neerkant? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neerkant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neerkant is 2.958 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.227 euro).

Leeftijden Neerkant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neerkant vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Neerkant

Neerkant bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen