Huizenprijzen en de huizenmarkt in Neerkant

Begrijp de huizenprijzen in Neerkant met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Neerkant

Neerkant is een plaats in de gemeente Deurne. Deze plaats telt volgens het CBS 32.125 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerkant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 456.155 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 456.155
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Neerkant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neerkant is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neerkant kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Neerkant

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerkant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neerkant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neerkant. Een eengezinswoning in Neerkant komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neerkant

In Neerkant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neerkant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neerkant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Neerkant

Starterswoningen in Neerkant zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Neerkant zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neerkant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Neerkant? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Neerkant

Wil je een huis kopen in Neerkant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neerkant . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Neerkant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neerkant.

Bekijk alle koopwoningen in Neerkant. Zoek je huurwoning in Neerkant? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Neerkant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neerkant is 2.322 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.357 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Neerkant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neerkant vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Neerkant

Neerkant bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.