Huizenmarkt Neerkant in Neerkant (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Neerkant

Woningmarkt Neerkant

Neerkant is een buurt in de wijk Neerkant en plaats Neerkant binnen de gemeente Deurne. Deze buurt telt volgens het CBS 1.880 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerkant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 417.639 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 417.639
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Neerkant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neerkant is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neerkant moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neerkant.

Woningen recent verkocht in Neerkant

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerkant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neerkant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neerkant. Een eengezinswoning in Neerkant komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neerkant

In Neerkant wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neerkant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neerkant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neerkant
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Neerkant

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Neerkant vergeleken met de Deurne en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Neerkant waar ligt dat?

Woningen te koop Neerkant

Wil je een huis kopen in Neerkant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neerkant . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neerkant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neerkant.

Bekijk hier alle koopwoningen in Neerkant. Zoek je huurwoning in Neerkant? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Neerkant

Starterswoningen in Neerkant zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neerkant zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neerkant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neerkant? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neerkant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neerkant is 2.119 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.148 euro).

Leeftijden Neerkant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neerkant vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Neerkant

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Neerkant. De buurt zelf valt binnen de wijk Neerkant in de gemeente Deurne.

Neerkant Verspreide huizen Neerkant

Alle straten van Neerkant

Neerkant bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.