logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nes in Nes

Begrijp de huizenprijzen in Nes Ameland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nes Ameland

Nes is een buurt in de wijk 00 en plaats Nes binnen de gemeente Ameland. Deze buurt telt volgens het CBS 3.840 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 490.691 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 490.691
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Nes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nes is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nes.

Woningen recent verkocht in Nes

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nes. Een eengezinswoning in Nes komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nes

In Nes wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nes

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nes vergeleken met de Ameland en Nederland.

Huizenprijzen in Nes Ameland

Starterswoningen in Nes Ameland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nes Ameland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nes Ameland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nes Ameland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nes Ameland

Wil je een huis kopen in Nes Ameland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nes Ameland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nes.

Bekijk alle koopwoningen in Nes Ameland. Zoek je huurwoning in Nes Ameland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nes is 3.963 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.577 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nes vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nes

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nes. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Ameland.

Nes Buren Ballum Hollum Verspreide huizen Ballum Verspreide huizen Nes Verspreide huizen Hollum

Alle straten van Nes

Nes bestaat uit 61 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.