logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Hollum in Hollum

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Hollum Ameland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Hollum Ameland

Verspreide huizen Hollum is een buurt in de wijk 00 en plaats Hollum binnen de gemeente Ameland. Deze buurt telt volgens het CBS 3.840 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Hollum.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Hollum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Hollum is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Hollum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Hollum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Hollum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Hollum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Hollum. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Hollum komt het meest (50%) voor. Daarna komt een bungalow met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Hollum

In Verspreide huizen Hollum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Hollum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Hollum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Hollum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Hollum vergeleken met de Ameland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Hollum Ameland

Starterswoningen in Verspreide huizen Hollum Ameland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Hollum Ameland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Hollum Ameland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Hollum Ameland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Hollum Ameland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Hollum Ameland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Hollum Ameland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Hollum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Hollum.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Hollum Ameland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Hollum Ameland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Hollum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Hollum is 2.731 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.230 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Hollum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Hollum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Hollum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Hollum. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Ameland.

Nes Buren Ballum Hollum Verspreide huizen Ballum Verspreide huizen Nes Verspreide huizen Hollum

Alle straten van Verspreide huizen Hollum

Verspreide huizen Hollum bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.