logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Ballum in Ballum

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Ballum Ameland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Ballum Ameland

Verspreide huizen Ballum is een buurt in de wijk 00 en plaats Ballum binnen de gemeente Ameland. Deze buurt telt volgens het CBS 3.840 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ballum.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Ballum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Ballum is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Ballum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ballum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Ballum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ballum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Ballum. Een woonboerderij in Verspreide huizen Ballum komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Ballum

In Verspreide huizen Ballum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Ballum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Ballum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Ballum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Ballum vergeleken met de Ameland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Ballum Ameland

Starterswoningen in Verspreide huizen Ballum Ameland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Ballum Ameland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Ballum Ameland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Ballum Ameland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Ballum Ameland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Ballum Ameland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Ballum Ameland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Ballum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Ballum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Ballum Ameland.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Ballum Ameland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Ballum Ameland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Ballum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Ballum is 2.414 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.474 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Ballum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Ballum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Ballum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Ballum. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Ameland.

Nes Buren Ballum Hollum Verspreide huizen Ballum Verspreide huizen Nes Verspreide huizen Hollum

Alle straten van Verspreide huizen Ballum

Verspreide huizen Ballum bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.